Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εταιρική εκδήλωση από τη MetLife με θέμα «Women’s Business Network»

Εταιρική εκδήλωση από τη MetLife με θέμα «Women’s Business Network»
Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν όλες οι γυναίκες εργαζόμενες στην Εταιρεία
Στα πλαίσια των ενεργειών που υλοποιεί η MetLife σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση του ρόλου και των επαγγελματικών τους προοπτικών μέσα στον οργανισμό, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα ειδική εταιρική εκδήλωση με θέμα “Women’s Business Network” στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Στόχος της εκδήλωσης στην οποία προσκλήθηκαν όλες οι γυναίκες εργαζόμενες στην Εταιρεία, ήταν να γνωρίσουν σε βάθος τη φιλοσοφία του Diversity & Inclusion, δηλαδή τις έννοιες της Διαφορετικότητας και της Ενσωμάτωσης στον χώρο της εργασίας.
Η MetLife ενθαρρύνει και υποστηρίζει την συνύπαρξη διαφορετικών ανθρώπων σε ένα περιβάλλον που αναγνωρίζει τη Διαφορετικότητα. Παράλληλα, η Ενσωμάτωση είναι η δέσμευση της Εταιρείας να εκτιμά την ποικιλία των χαρακτηριστικών που κάνουν τους ανθρώπους μοναδικούς ή αλλιώς διαφορετικούς.Είναι σημαντικό κάθε εργαζόμενος να γνωρίζει ότι η επαγγελματική του πορεία βασίζεται στις ικανότητές του και δεν επηρεάζεται από το φύλο του, τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ή από οποιαδήποτε άλλη παράμετρο. Στα πλαίσια της φιλοσοφίας αυτής, η οποία δεν είναι νέα για την Εταιρεία, η MetLifeόχι μόνονστηρίζει τη Διαφορετικότητα, αλλά δεσμεύεται να παρέχει ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης στους ανθρώπους της.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Regional Head, Eastern & Southern Europe, MetLife και ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, καθώς επίσης και άλλα στελέχη της Εταιρείας.
Παραβρέθηκαν επίσης, Συντονίστριες Γραφείων Πωλήσεων, καθώς επίσης και γυναίκες από τον ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο και τον ασφαλιστικό Τύπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης