Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις με το νέο πρόγραμμα Medicare

Interamerican: Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις με το νέο πρόγραμμα Medicare
Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα προσιτό οικονομικά και απευθύνεται σε άτομα μέχρι 60 ετών
Τον προϊοντικό «χάρτη» της στην ασφάλιση υγείας ενισχύει η INTERAMERICAN με το νέο πρόγραμμα πρωτοβάθμιας φροντίδας MEDICARE.
Πρόκειται για ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα, που παρέχει δυνατότητα επιλογής υπηρεσιών στις ιδιόκτητες μονάδες υγείας του Ομίλου –την Αθηναϊκή Mediclinic και το πολυϊατρείο Medifirst- καθώς επίσης και στη Εuromedica γενική κλινική στη Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα προσιτό οικονομικά και προβλέπει έκπτωση 5% στο σύνολο για περισσότερους από έναν ασφαλισμένους σε ένα συμβόλαιο. Απευθύνεται σε άτομα μέχρι 60 ετών, με εκτιμώμενη την ασφαλισιμότητά τους στη βάση δηλώσεων υγείας που επεξεργάζεται η εταιρεία με την ψηφιακή εφαρμογή “Genius”.
Με το ΜEDICARE παρέχονται απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στις συνεργαζόμενες μονάδες υγείας σε ιατρούς γενικής ιατρικής, καθώς και απεριόριστες ιατρικές πράξεις και διαγνωστικές εξετάσεις, ενώ σε ιατρούς λοιπών ειδικοτήτων για απεριόριστες επισκέψεις υφίσταται μια ελάχιστη συμμετοχή του ασφαλισμένου.
Οι επισκέψεις σε ιατρούς ειδικοτήτων που δεν διαθέτουν οι συνεργαζόμενες μονάδες, καλύπτονται απολογιστικά και μέχρις ενός οριακού ποσού ανά επίσκεψη. Ταυτόχρονα, το ΜEDICARE παρέχει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Γραμμής Υγείας 1010 και δεύτερη ιατρική γνώμη από το παγκόσμιο δίκτυο Βest Doctors.
Αναφερόμενος στο νέο πρόγραμμα ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, τόνισε: «Για την εταιρεία μας αποτελεί στρατηγική επιλογή η δημιουργία προτάσεων – ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας χαμηλού κόστους και υψηλής ποιότητας, με αξιοποίηση των μοναδικών υποδομών που διαθέτουμε στην υγεία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης