Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Ο Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Marketing στην Εθνική Ασφαλιστική

Ο Γιάννης Σηφάκης Διευθυντής Marketing στην Εθνική Ασφαλιστική
O Γιάννης Σηφάκης αναλαμβάνει Διευθυντής Marketing, Bancassurance και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική
Διευθυντής Marketing, Bancassurance και Λοιπών Συνεργασιών, στην Εθνική Ασφαλιστική, αναλαμβάνει ο Γιάννης Σηφάκης, μετακινούμενος από την ΑΤΕ Ασφαλιστική του Ομίλου της Τρ. Πειραιώς, στην οποία κατείχε την θέση του Διευθυντή Marketing & Εκπαίδευσης Δικτύων.
Ο Γιάννης Σηφάκης, διαθέτει πολυετή επαγγελματική εμπειρία στο Τραπεζικό, Ασφαλιστικό και Τραπεζοασφαλιστικό Marketing και στο χώρο των πωλήσεων, έχοντας συνδράμει επιτυχώς στην ανάπτυξη του Bancassurance, στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά ενώ υπήρξε μέλος του Management Team της ING Πειραιώς, όπου συνεισέφερε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των Τραπεζοασφαλιστικών εργασιών, μέσα από τα Τραπεζικά Δίκτυα, καθώς και στην εδραίωση των προϊόντων Bancassurance στο portfolio των τραπεζικών προϊόντων, που προωθούνται από τραπεζικά καταστήματα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στη πορεία του μέχρι τώρα διετέλεσε Brand &Trade Marketing Manager της Nestle UK LTD στο Λονδίνο, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων πιστωτικών καρτών της Citibank S.A, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της winbank της Τράπεζας Πειραιώς καθώς και Head of International Marketing & Επικοινωνίας του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης