Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εθνική Ασφαλιστική: «Συνάντηση Γραφείων του Αναστασίου Γιώργου»

Εθνική Ασφαλιστική: «Συνάντηση Γραφείων του  Αναστασίου Γιώργου»
Έλαβε χώρα η καθιερωμένη συνάντηση στα κεντρικά της γραφεία στη Θεσσαλονίκη
Την καθιερωμένη συνάντηση του μήνα-έτους πραγματοποίησε την Τετάρτη στις 7 Ιανουαρίου 2014 στα κεντρικά της γραφεία, στη συμπρωτεύουσα, η Διεύθυνση του κ. Αναστασίου Γιώργου, για τους συνεργάτες του γραφείου παραγωγής της Θεσσαλονίκης.
Μία μέρα μετά, ακολούθησε η ανάλογη συνάντηση για την παραγωγική δύναμη των γραφείων της διεύθυνσης του κύριου Αναστασίου Γιώργου, από Καβάλα ~ Ξάνθη ~ Δράμα ~ Κομοτηνή.
Συντονιστές Ομάδων, συνεργάτες, γραμματείς, παρέστησαν όλοι στις συναντήσεις αναφοράς στα πεπραγμένα του 2014 και δέσμευσης για το νέο έτος.
Οι συναντήσεις αυτές διοργανώθηκαν στο πλαίσιο του απολογισμού του προηγούμενου παραγωγικού έτους, κατά το οποίο επιτεύχθηκαν οι στόχοι, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2013 και κατάταξαν την Διεύθυνση μέσα στις πρώτες θέσεις της Περιφέρειας.
Όλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σύντονη παρουσίαση και θέματα περί πωλήσεων & αυτοβελτίωσης, από τον Διευθυντή, κύριο Αναστασίου Γιώργο.
Ο κύριος Αναστασίου Γ. συνεχάρη τους συνεργάτες των Γραφείων οι οποίοι κατάφεραν παρά τις δυσκολίες της εποχής, να ξεχωρίσουν το 2015.
Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με την κοπή της πίτας, οι οποίες σε συνδυασμό με άφθονο κρασί, φαγητό και μουσική, απέδωσαν στις ημέρες αυτές το θετικό κλίμα που ‘‘απαιτείται’’ για το έργο όλων των συνεργατών.
Τα γραφεία της διεύθυνσης του κύριου Αναστασίου Γιώργου εύχονται το 2015 ας βρούμε όλοι μας τα σκαλοπάτια που θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε πιο ψηλά και με καθαρή ματιά θα θέσουμε προτεραιότητες, για τις οποίες αξίζει να παλέψουμε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης