Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η Εθνική Ασφαλιστική υπόγραψε τη Σύμβαση του ΣΕΜΑ

tags :
Η Εθνική Ασφαλιστική υπόγραψε τη Σύμβαση του ΣΕΜΑ
Τις συμβάσεις τους με την Εθνική Ασφαλιστική μπορούν να ανανεώσουν  οι Μεσίτες Ασφαλίσεων
Μετά τις διαβουλεύσεις της επιτροπής του ΣΕΜΑ με την Εμπορική διεύθυνση της Εθνικής Ασφαλιστικής που είχαν ως αποτέλεσμα την ενσωμάτωση παρατηρήσεων του ΣΕΜΑ στο κείμενο της σύμβασης της Εθνικής Ασφαλιστικής, τις συμβάσεις τους και με την Εθνική Ασφαλιστική μπορούν να ανανεώσουν οι Μεσίτες Ασφαλίσεων.
Η Σύμβαση του ΣΕΜΑ έχει εναρμονιστεί με το πνεύμα της νέας νομοθεσίας και των πράξεων 30 και 31 του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, αφετέρου ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα της αγοράς και τις διαφοροποιημένες ανάγκες των μεσιτών ασφαλίσεων και δη των μελών του ΣΕΜΑ.
Μετά την αποδοχή των παρατηρήσεων του ΣΕΜΑ και τις αναγκαίες προσαρμογές στο κείμενο της σύμβασης που διατηρούσε η ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, προκύπτει πλέον μια σύμβαση συνεργασίας, που διασφαλίζει και για τις δύο πλευρές διαφάνεια των συναλλαγών, αλλά και εξασφαλίζει ένα σύγχρονο καθεστώς συνεργειών περισσότερο λειτουργικό, με ανταποδοτικά οφέλη και μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης.
Η Σύμβαση αυτή όπως έχει διαμορφωθεί πλέον μεταξύ Εθνικής Ασφαλιστικής και ΣΕΜΑ απαντά στις προκλήσεις της αγοράς, θέτοντας σε ισχυρότερες βάσεις τις σχέσεις συνεργασίας των ασφαλιστικών εταιρειών με τα μεσιτικά δίκτυα πωλήσεων.
Σημειώνεται ότι ο ΣΕΜΑ συνεχίζει τις συζητήσεις και με άλλες ασφαλιστικές εταιρείες, προκειμένου στο αμέσως επόμενο διάστημα να προβούν σε ανάλογες συμφωνίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης