Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican: Έμπρακτη ενίσχυση σε άπορους και άστεγους

tags :
Interamerican: Έμπρακτη ενίσχυση σε άπορους και άστεγους
Τρίτη χρονιά για την εκστρατεία εθελοντικής κοινωνικής συνεισφοράς «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής»
Συνεχίστηκε κατά το 2014, για τρίτη χρονιά, η εκστρατεία εθελοντικής κοινωνικής συνεισφοράς «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής» των εργαζομένων της Interamerican.
Η ευαισθητοποίηση της εταιρικής κοινωνίας–διοικητικού προσωπικού και συνεργατών του δικτύου πωλήσεων- απέδωσε συγκομιδή 2,5 τόνων σε τρόφιμα μακράς διάρκειας, που προσφέρθηκαν κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων κυρίως στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).
Από την έναρξη της εκστρατείας (2012) οι άνθρωποι της Interamerican έχουν καταθέσει συνολικά 8,2 τόνους τροφίμων σε κοινωνικούς φορείς της Αθήνας και της περιφέρειας (Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Πάτρα) όπου η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία.
Η εμπέδωση του εθελοντισμού σε όλο το εύρος της εταιρικής κοινωνίας της Interamerican αποδεικνύεται από την ανάπτυξη του κινήματος «Εθελοντές Ζωής» με τα συμμετέχοντα μέλη, τα οποία δεσμεύονται σε πλαίσιο εσωτερικού κώδικα κοινωνικής ηθικής και δεοντολογίας, να ξεπερνούν τα 300 άτομα.
«Το επόμενο γεύμα αποτελεί, δυστυχώς, ακόμη το κυρίαρχο και αγωνιώδες αίτημα πολλών πολιτών και οικογενειών με παιδιά και οι άνθρωποι της εταιρείας συμμερίζονται αυτή την ανάγκη – όχι με την ψευδαίσθηση της συμβολής στην επίλυση του μείζονος κοινωνικού προβλήματος της φτώχειας αλλά με τη βεβαιότητα, ωστόσο, της έμπρακτης υποστήριξης της αξιοπρέπειας και της κοινωνικής συνοχής που απειλούνται από τη φτώχεια» υπογραμμίζει σχετικά ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής δημοσίων σχέσεων και κοινωνικής υπευθυνότητας της Interamerican.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης