Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Αύξηση άνω των 35 εκατ. ευρώ στα εποπτικά κεφάλαια της International Life

Αύξηση άνω των 35 εκατ. ευρώ στα εποπτικά κεφάλαια της International Life
Η International Life επενδύει στην ελληνική οικονομία ενισχύοντας τα κεφάλαιά της, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για το Solvency II
Με νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους €3 εκ. η International Life ενδυνάμωσε περαιτέρω τα εποπτικά της κεφάλαια, με τη βελτίωση σε αυτά να ξεπερνά τα €35 εκ. τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στην International Life να προχωρήσει δυναμικά στην υλοποίηση της στρατηγικής της, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση του ήδη υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που παρέχει στην πελατειακή της βάση.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που οι επενδύσεις στη χώρα μας βρίσκονται σε αναμονή λόγω των πολιτικών εξελίξεων, στην International Life ενισχύουμε τα κεφάλαιά μας και προετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.
Εκτιμούμε ότι η ασφαλιστική αγορά θα αποτελέσει βασικό πυλώνα της ελληνικής οικονομίας με σημαντική ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Οι επενδύσεις των μετόχων και της διοίκησης, σε κεφάλαια και σε ανθρώπινο δυναμικό, έχουν βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης της εταιρίας μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης