Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 40ο Συνέδριο Πωλήσεων της International Life

tags :
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 40ο Συνέδριο Πωλήσεων της International Life
Κεντρικό μήνυμα «Be the change»
Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το 40ο Συνέδριο Πωλήσεων της International Life στις 21 και 22 Μαΐου 2015 στο Costa Navarino στη Μεσσηνία.
Το Συνέδριο με βασικό θέμα το «Be the change» εστίασε στην εξέλιξη, τη διαφοροποίηση και τον στόχο της International Life να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά δημιουργώντας και προσφέροντας καινοτόμες και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στους Έλληνες πολίτες.
Το Συνέδριο, το οποίο παρουσίασαν και συντόνισαν ο Director Agency System & Training κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, και η Supervisor Agency System & Training, κα Εβίτα Λαμπαδιάρη, παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 ασφαλιστικοί σύμβουλοι και στελέχη πωλήσεων, διοικητικά στελέχη, εκπρόσωποι τύπου και επίσημοι προσκεκλημένοι.
Τις εργασίες του Συνεδρίου άνοιξε ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωκίων Μπράβος, ο οποίος μετέφερε το δικό του μήνυμα αναφορικά με την εξέλιξη και την διαφοροποίηση της εταιρίας καθώς και την στροφή της προς νέα, καινοτόμα μοντέλα οργάνωσης και λειτουργίας.
Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Μπράβος, αναφέρθηκε στις προοπτικές και το μέλλον της International Life υπογραμμίζοντας ιδιαιτέρως τον στόχο της εταιρίας: να ηγηθεί των αλλαγών που συντελούνται στην ασφαλιστική αγορά μέσα από προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, ευέλικτες και πρωτοποριακές υπηρεσίες και δίκτυα πωλήσεων που διαθέτουν την εκπαίδευση και τις ικανότητες που είναι αναγκαίες για την άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον κ. Μπράβο στο νέο προϊόν υγείας «be happy» και στην ανάγκη για επαρκή τιμολόγηση στον κλάδο υγείας.
Παίρνοντας την σκυτάλη, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Φουρλής, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην ασφαλιστική αγορά, την αξία που παράγει η πελατοκεντρική στρατηγική της εταιρείας και η εστίαση στο cross selling.
Στη συνέχεια παρουσίασε παγκόσμιες τάσεις στην ψηφιακή τεχνολογία και την απάντηση της εταιρείας σε αυτές μέσω της νέας πρωτοποριακής εφαρμογής για tablets της International Life, το «be inlife». Η καινοτόμα αυτή εφαρμογή παραθέτει συγκεντρωμένα και οργανωμένα όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει ο ασφαλιστικός σύμβουλος προκειμένου να πραγματοποιήσει μια σωστή και επαγγελματικά στημένη πώληση στον υποψήφιο Πελάτη.
O Director Agency System & Training κ. Κλέαρχος Πεφάνιος στην ομιλία του με θέμα «be the change you want to see in the world» ενημέρωσε τους συνέδρους αναφορικά με τα σύγχρονα εργαλεία πώλησης και τις προηγμένες λύσεις της εταιρίας.
Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με την συγκλονιστική ιστορία ενός ανθρώπου o οποίος μετά από μια τραγική προσωπική περιπέτεια, κατάφερε να αλλάξει τη ζωή του και σήμερα διαπρέπει ως ασφαλιστικός σύμβουλος της International Life.
Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο Χρυσός Ολυμπιονίκης κ. Νίκος Κακλαμανάκης ο οποίος σε μια καθηλωτική παρουσίαση της πορείας του με θέμα «be the champion” ενέπνευσε και εμψύχωσε τους παρευρισκόμενους δίνοντας το δικό του μήνυμα για την αλλαγή και την άνοδο στην κορυφή.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων συνεργατών για το 2014 καθώς και των καλύτερων διοικητικών στελεχών.
Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με ανασκόπηση από τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Φουρλή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γιάννη Μπράβο. Κλείνοντας τις εργασίες του συνεδρίου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας πρόβαλε στην κεντρική οθόνη τις πιο χαρακτηριστικές απόψεις συνεργατών και στελεχών της International Life, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους υπόσχεση για το «be the change» και για βελτίωση της θέσης τους στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης