Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

International Life: Αναβαθμίζει το σύστημα τιμολόγησης ‘One & Only’ στους κλάδους Αυτοκινήτου, Πυρός & Υγείας

tags :
International Life: Αναβαθμίζει το σύστημα τιμολόγησης ‘One & Only’ στους κλάδους Αυτοκινήτου, Πυρός & Υγείας
H International Life συνεχίζει να επενδύει αδιάκοπα στην περαιτέρω εξέλιξη των υποδομών της και στην τεχνολογία
Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών της, η International Life, προχώρησε σε μια σειρά αναβαθμίσεων στο σύστημα τιμολόγησης ‘One & Only’ στους κλάδους Αυτοκινήτου, Πυρός και Υγείας.
Στόχος της εταιρίας είναι η γρηγορότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, μέσα από μια απλή και ευέλικτη διαδικασία ασφάλισης.
Η τεχνολογική αναβάθμιση περιλαμβάνει απλό και λειτουργικό μενού, ανανεωμένο εικαστικό σχεδιασμό, καθώς και βελτιωμένους - σύγχρονους τρόπους πλοήγησης.
Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία τιμολόγησης και πώλησης διαρκεί πλέον ελάχιστα δευτερόλεπτα, καθώς εισάγονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα στοιχεία του ασφαλισμένου, διευκολύνοντας έτσι τη διαδικασία πωλήσεων των συνεργατών.
Ειδικά για τον κλάδο του Αυτοκινήτου, σημειώνεται ότι έχει προστεθεί το καινοτόμο ευρωπαϊκό σύστημα Eurotax, το οποίο διευκολύνει και επιταχύνει τη διαδικασία τιμολόγησης.
Η τεχνολογική αυτή αναβάθμιση, αφορά και το νέο προϊόν του κλάδου Υγείας ‘be happy’, δίνοντας την ευελιξία στον συνεργάτη να διαμορφώνει άμεσα, μέσα από τις 80 διαφορετικές επιλογές που του παρέχονται από το πρόγραμμα, τον καλύτερο συνδυασμό καλύψεων βάσει των αναγκών του πελάτη, σε πραγματικό χρόνο.
Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συνεργατών της, και στοχεύοντας στην πληρέστερη εξυπηρέτηση τους, η International Life συνεχίζει να επενδύει αδιάκοπα στην περαιτέρω εξέλιξη των υποδομών της και στην τεχνολογία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης