Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Στα νέα της γραφεία η Eurolife από τη Δευτέρα

tags :
Στα νέα της γραφεία η Eurolife από τη Δευτέρα
Μεταστέγαση του ομίλου Eurolife στα νέα του γραφεία, στην καρδιά της Αθήνας
Από την προσεχή Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015, οι εταιρείες του ομίλου Eurolife ERB Insurance Group Eurolife ERB A.E.A.Z και Eurolife ERB Α.Ε.Γ.Α θα βρίσκονται σε νέα γραφεία, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 33-35 και Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας.
Το κτηριακό συγκρότημα στο οποίο θα στεγάζονται, αποτελείται από ένα σύγχρονο κτήριο εννέα ορόφων κι από το ιστορικό κτήριο της οικίας Ράλλη, ένα από τα ελάχιστα δείγματα αστικής αρχιτεκτονικής της οθωνικής περιόδου με πρώιμα νεοκλασικά στοιχεία, που έχει κηρυχθεί διατηρητέο κτήριο.
Οι άνθρωποι της Eurolife ERB θα συνεχίσουν από τα νέα γραφεία στην καρδιά της Αθήνας, να δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες και να εργάζονται με όλες τους τις δυνάμεις για την κάλυψη των κινδύνων των ασφαλισμένων πελατών της.

Λίγα λόγια για την ιστορία του κτηρίου

Η οικία Δημητρίου Ράλλη, αποτέλεσε αρχικά κατοικία της οικογένειας Σούτσου.
Ο Σταμάτης Κλεάνθης (1802-1862), διάσημος Έλληνας αρχιτέκτονας και πολεοδόμος της εποχής, είχε αγοράσει το οικόπεδο το 1835 και το πούλησε αργότερα στους γιους του Έλληνα ηγεμόνα της Μολδοβλαχίας Αλεξάνδρου Σούτσου, οι οποίοι οικοδόμησαν στη θέση αυτή μια διώροφη οικία, όπου και κατοίκησαν.
Το 1894 ο Αθηναίος πολιτικός Δημήτριος Γ. Ράλλης (1844-1921) που διετέλεσε επανειλημμένως πρωθυπουργός κι ήταν ο παππούς του Γεωργίου Ράλλη (1918-2006), αγόρασε την κατοικία των Σούτσων από τη χήρα του Δημητρίου Σούτσου, δημάρχου Αθηναίων, και κατοίκησε εκεί με την οικογένειά του.
Στο κτήριο αυτό στεγάστηκε το 1963 για πρώτη φορά η Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος (ΕΦΕΕ), η πρώτη οργανωμένη μορφή του ελληνικού φοιτητικού κινήματος

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης