Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Εκκίνηση εργασιών για τη Blue Aigaion Insurance Solutions

tags :
Εκκίνηση εργασιών για τη Blue Aigaion Insurance Solutions
Η εταιρία λειτουργεί στα γραφεία της AIGAION
Επίσημη εκκίνηση εργασιών στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με την προώθηση ασφαλιστικών συμβολαίων, πραγματοποίησε από την 1η Φεβρουαρίου η Blue Aigaion Insurance Solutions, η οποία αποτελεί συνέχεια της AIGAION  Ασφαλιστική Α.Ε.
Με στόχο να καινοτομήσει και να αποδώσει υπεραξία στις ασφαλιστικές εργασίες η Blue Aigaion Insurance Solutions, λειτουργεί ως Underwriting Agency, και παρέχει  ασφαλιστικά προγράμματα  που έχουν συναφθεί μέσω του ασφαλιστικού γραφείου της εταιρίας στο Λονδίνο με Συνδικάτα των Lloyd’s και κορυφαίους Αγγλικούς Ασφαλιστικούς Οργανισμούς οι οποίοι διαθέτουν υψηλό δείκτη φερεγγυότητας (Α+).
Για όλα τα συμβόλαια εκδίδονται πιστοποιητικά ασφάλισης (cover notes) από την Blue Aigaion Insurance Solutions, στα οποία αναγράφεται η επωνυμία του συνδικάτου των Lloyd’s το οποίο αναλαμβάνει τον ασφαλιστικό κίνδυνο.
Η εταιρία λειτουργεί στα γραφεία της AIGAION, διαθέτει το ίδιο έμπειρο προσωπικό που εξυπηρετεί εδώ και χρόνια τους συνεργάτες, προσφέρει υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες και θα προωθεί ΜΟΝΟ τα ασφαλιστικά προϊόντα της AIGAION Ασφαλιστική καθώς και τα νέα που θα δημιουργηθούν.
Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Νίκος Βελλιάδης, «η Blue Aigaion Insurance Solutions θα λειτουργεί με τις ίδιες αρχές και αξίες που επί 21 έτη η AIGAION μερίμνησε να δημιουργήσει και να εδραιώσει με την παρουσία της στην ελληνική αγορά. Θα προσφέρει νέα στοιχεία στην ιδιωτική ασφάλιση, διασφαλίζοντας τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ στους πελάτες και τους συνεργάτες της».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης