Ασφαλιστικά Νέα

Μινεττα Ασφαλιστική: National Champion του διαγωνισμού European Business Awards

tags :
Μινεττα Ασφαλιστική: National Champion του διαγωνισμού European Business Awards
Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα διάκρισης επιχειρηματικών βραβείων
Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, sponsored by RSM, κατακτώντας την θέση του National Champion στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability”.
Περισσότερες από 33.000 επιχειρήσεις από 34 χώρες έλαβαν μέρος στο φετινό διαγωνισμό, 636 από αυτές διακρίθηκαν με τον τίτλο του National Champion, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική και οι οποίες προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση για την κατάκτηση του Ruban d’Honneur.
Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, κ. Γεώργιος Μινέτας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση της εταιρίας μας ως National Champion στο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό European Business Awards, ειδικότερα δε λόγω της διάκρισής μας στην κατηγορία “Environmental & Corporate Sustainability”, η οποία αναδεικνύει την ευαισθησία με την οποία λειτουργεί η εταιρεία μας στα θέματα που αφορούν στο περιβάλλον και αντανακλά μέρος από τις εταιρικές μας αξίες και το κοινωνικό μας πρόσωπο».
Ο θεσμός European Business Awards αποτελεί ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα διάκρισης επιχειρηματικών βραβείων, ο οποίος δημιουργήθηκε με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση της επιχειρηματικής αριστείας και της προώθησης βέλτιστων πρακτικών και κοινωνικής ευθύνης. Οι αρχές στις οποίες βασίζεται είναι η καινοτομία, η ηθική και η επιτυχία, ενώ είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος εταιρικός διαγωνισμός και υποστηρίζεται από στελέχη με ηγετικό ρόλο στις επιχειρήσεις που εργάζονται, από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και  από πολιτικές προσωπικότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης