Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέα καινοτόμα προϊόντα σε συνεργασία με διεθνείς αντασφαλιστικές εταιρίες από την Μινέττα

tags :
Νέα καινοτόμα προϊόντα σε συνεργασία με διεθνείς αντασφαλιστικές εταιρίες από την Μινέττα
Νέα καινοτόμα προϊόντα σε συνεργασία με διεθνείς αντασφαλιστικές εταιρίες προωθεί η ασφαλιστική εταιρία Ασφάλειαι Μινέττα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας η  Ευρωπαϊκή Ένωση Ασφάλειαι Μινέττα πάντα πρωτοπόρος στην εισαγωγή καινοτόμων προϊόντων και αναγνωρίζοντας την ολοένα αυξανόμενο ρόλο που διαδραματίζουν τα ζητήματα του περιβάλλοντος στο νομοθετικό και ρυθμιστικό πλαίσιο, σχεδίασε και διαθέτει στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά Ασφαλιστήρια συμβόλαια σε συνεργασία με αξιόπιστες αντασφαλιστικές εταιρίες για πιθανές περιβαλλοντικές ζημιές.
Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά στην ανάληψη του χρηματοοικονομικού κόστους από πιθανές περιβαλλοντικές ζημιές ενώ βασίζεται στη διαδικασία της πρόληψης & της συμπαράστασης στον ασφαλισμένο. Βασική προϋπόθεση από πλευράς ασφαλιζόμενης επιχείρησης αποτελεί η εκπλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων αξιολόγησης ασφαλισιμότητας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωσις Ασφάλειαι Μινέττα συνεχίζει να αναπτύσσει  καινοτόμα και σύγχρονα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς διατηρώντας πάντα τη δυναμική παρουσία της μέσα από ένα πλαίσιο ενσωμάτωσης υπεύθυνων πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης στην λειτουργία της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης