Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΑΟΝ: Δεν πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις για την συνεργασία μας η γαλλική ασφαλιστική Groupama SA.

tags :
ΑΟΝ: Δεν πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις για την συνεργασία μας η  γαλλική ασφαλιστική Groupama SA.
"Δεν πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις που τίθενται από το Market Security Committee" για τη συνεργασία της με τον διεθνή ασφαλιστικό broker ΑΟΝ, η γαλλική ασφαλιστική Groupama SA.
Σχετικά εστάλη επιστολή από το ελληνικό τμήμα της AON σε όλους τους πράκτορες. της Groupama.
Αναλυτικά η επιστολή:
"Στα πλαίσια της λειτουργίας του Market Security Committee της Aon, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την απόφαση της εταιρίας μας αναφορικά με την τοποθέτηση ασφαλιστικών κινδύνων στην ασφαλιστική εταιρία Groupama Φοίνιξ.
Η Groupama SA και όλες οι θυγατρικές της εταιρίες δεν πληρούν πλέον τις προϋποθέσεις που τίθενται από το Market Security Committee το οποίο εγκρίνει ή απορρίπτει ενδεχόμενη συνεργασία της Aon με ασφαλιστικούς οργανισμούς σε παγκόσμια επίπεδο.
Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι δεν θα είμαστε πλέον σε θέση να προχωρήσουμε στην ανάληψη νέων κινδύνων ή στην ανανέωση υφιστάμενων ασφαλιστηρίων συμβολαίων μέσω της Groupama Φοίνιξ, εκτός εάν υπάρχει σχετική έγγραφη οδηγία από τον πελάτη, με τη χρήση συγκεκριμένου λεκτικού το οποίο μπορούμε να σας προμηθεύσουμε εάν παρουσιαστεί ανάλογη ανάγκη. Θεωρούμε απαραίτητη την αποστολή από την πλευρά σας προς τους πελάτες της επισυναπτόμενης επιστολής, με την παράλληλη κοινοποίηση της και στην Aon Greece. Δυνητικά θα θέλαμε να σας προτείνουμε τη δυνατότητα αποστολής της επιστολής προς τους ασφαλισμένους απευθείας από την Aon Greece.
‘Όπως παρατηρείτε από το περιεχόμενο της επιστολής, προβλέπονται συγκεκριμένες προτάσεις αναφορικά με τις επιλογές που δύναται να παρασχεθούν στους υφιστάμενους πελάτες σχετικά με τη διαχείριση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους.
Εν αναμονή των ενεργειών σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκρισή σας.
Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σας για την οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία τυχόν θελήσετε".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης