Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την Skoda Octavia 1.6 TDI

tags :
Δοκιμάζουμε την Skoda Octavia 1.6 TDI
Δίχως υπερβολή η πετρελαιοκίνητη Octavia είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις με σούπερ τιμή, κορυφαία πρακτικότητα, εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά και ένα αποδοτικό κινητήρα…
Αλλάζει το χάρτη στην κατηγορία των μεσαίων και μικρομεσαίων οχημάτων η έλευση της νέας Skoda Octavia, που αφενός δίνει τον απαιτούμενο αέρα στο μικρότερο Rapid να κινηθεί ένα επίπεδο χαμηλότερα, αφετέρου κοιτάει στα ίσα τα μεγαλύτερα μοντέλα με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Με +108 mm μακρύτερο μεταξόνιο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, η νέα Octavia επιτυγχάνει θεαματικούς χώρους για τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές, ξεπερνώντας κατά πολύ τα στάνταρ του ανταγωνισμού.

Εντυπωσιακές είναι και οι ρεπρίζ αφού σύμφωνα με το Skoda το νέο μοντέλο είναι και ελαφρύτερο κατά 102kg, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις επιδόσεις και την οικονομία καυσίμου. Ας βάλουμε τα πράγματα στην σειρά και επικεντρώνοντας στη σχεδίαση, η νέα Octavia με τις μεγαλύτερες διαστάσεις έχει τον αέρα μιας λιμουζίνας με τις αρμονικές γραμμές που επέλεξε η σχεδιαστική ομάδα της Skoda και οι οποίες ακολουθούν το μικρό του αδελφό, Rapid. Χωρίς να προκαλεί με κάτι εξεζητημένο, το νέο Octavia διακρίνεται για τις σπορ πινελιές, που αυτές ενισχύονται και με τις 17αρες ζάντες που «φόραγε» η έκδοση της δοκιμής μας Elegance.

Στο εσωτερικό της Octavia, ορατό είναι το άλμα στην ποιότητα των υλικών αλλά και η πρόθεση της τσέχικης φίρμας να εξοπλίσει το μεσαίο της οικογενειακό με πολυτέλειες άνεσης και τεχνολογίας, όπως ο διζωνικός κλιματισμός και η μεγάλη και εύχρηστη οθόνη αφής για σύστημα πολυμέσων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.caroto.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης