Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την Mercedes-Benz E 250 CGI!

tags :
Δοκιμάζουμε την Mercedes-Benz E 250 CGI!
Μετά από τέσσερα χρόνια η E-Class επιστρέφει δριμύτερη με μια ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ το πρότυπο ενός απλού facelift…
Ποια είναι η ειδοποιός διαφορά στην ανανεωμένη E-Class; Καταρχήν θα ήταν καλύτερα να την αποκαλούμε νέα ακόμη και αν το σασί παραμένει ίδιο με βελτιώσεις μικρής έκτασης. Και αυτό διότι για πρώτη φορά από το 1995 η E-Class έχει ένα εντελώς νέο πρόσωπο με ενιαία φωτιστικά σώματα (οι προηγούμενες είχαν διπλά ανεξάρτητα). Μάλιστα, τα νέα φώτα συνδυάζονται με τεχνολογία LED «ψαρώνοντας» τα βλέμματα από μακριά και σε συνδυασμό με το αεροδυναμικό αμάξωμα (Cd 0,26, η κουπέ έκδοση έχει τον μικρότερο στον κόσμο) καταφέρνει να δείχνει ακόμη πιο κομψή και ελκυστική.

Η Ε250 της δοκιμής μας εξοπλίζεται με δίλιτρο τούρμπο κινητήρα που πληρεί το Euro 6 και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων. Οι 211 ίπποι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μετακινήσουν με άνεση τα +1,8 τόνους του αμαξώματος με την κατανάλωση να είναι λογική (περίπου στα 9 lt/100 km). Στον δρόμο η E 250 είναι αρχοντική, με κορυφαία κύλιση και άνεση ενώ ταυτόχρονα αισθάνεσαι απόλυτα ασφαλής χάρη σε ένα καλοστημένο σασί που ελέγχεται από διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα.


Διαβάστε περισσότερα στο www.caroto.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης