Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο;

tags :
Ποια είναι τα 10 δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στον κόσμο;
Η λίστα με τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως για το 2013 κρύβει αρκετές εκπλήξεις όσο καλοί και αν είστε στο… στοίχημα!
Όταν λέμε σε όλον τον κόσμο εννοούμε όλες τις αγορές και χώρες, οπότε ξεχάστε για λίγο τι ισχύει στην Ευρώπη. Φυσικά, υπάρχουν αρκετά μοντέλα που τα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι αλλά και μερικά που απουσιάζουν παρόλο που θα τα θεωρούσε κανείς «στανταράκι». Οπότε, σύμφωνα με το Forbes, έχουμε και λέμε:

Volkswagen Polo. To δημοφιλές supermini της VW καταφέρνει να μπει στην 10άδα με κοντά στις 690.000 πωλήσεις. Δίχως αμφιβολία πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς πως δεν πωλείται στις δύο μεγαλύτερες αγορές του κόσμου: της Κίνας και της δεύτερης των ΗΠΑ. Ωστόσο, στην Ευρώπη όσο και στη Νότια Αμερική το Polo καταφέρνει να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.


Honda CR-V. Με την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας ίσως να μην σας περνούσε ποτέ από το νου πως ένα SUV θα προσπερνούσε ένα αυτοκίνητο πόλης. Όπως και να έχει το Honda CRV είναι το μοναδικό crossover που βρίσκεται στην δεκάδα καθώς σε πολλές αγορές αποτελεί μια συμφέρουσα «μικρομεσαία» επιλογή. Κάπως έτσι εξηγούνται οι 697.955 κάτοχοι του για το 2013.


Ford Fiesta. Μιας και πωλείται και στις ΗΠΑ, το Fiesta καταφέρνει να υπερκεράσει την επίδοση του Polo, έστω και με μικρή διαφορά. Με όπλο του τον πλούσιο εξοπλισμό αλλά και τον χιλιάρη Ecoboost το supermini της Ford κατάφερε να αποκτηθεί πέρυσι από 705.287 οδηγούς.

Διαβάστε περισσότερα στο www.caroto.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης