Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το Skoda Rapid 1.6 TDI

tags :
Δοκιμάζουμε το Skoda Rapid 1.6 TDI
Το Rapid είναι εξ’ ορισμού ένα από τα πιο «έξυπνα» αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς προτάσσοντας την χαμηλή τιμή πώλησής του και όλα του τα πλεονεκτήματα!
Κοιτάξτε όλες του τις εκδόσεις και θα παρατηρήσετε ότι προσφέρει περίπου ίδιες διαστάσεις με άλλα ακριβότερα μοντέλα και την τεχνολογία αιχμής του ομίλου VW. Όλα σε τιμές χαμηλότερες απ’ αυτές των συγγενικών (μοντέλα του ίδιου ομίλου) και γειτονικών (μοντέλα άλλων εταιριών) αυτοκινήτων.

Η έκδοση που οδηγήσαμε δεν είναι η φθηνότερη στην γκάμα του Rapid (έχει τιμή «καταλόγου» 17.600 ευρώ), όμως γι’ αυτά που προσφέρει κερδίζει την σφραγίδα «ευκαιρία». Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο προσιτή έκδοση του Octavia, το οποίο μεγάλωσε ακόμη περισσότερο.

Σχεδιαστικά το Rapid κάθε άλλο παρά «προσιτό» μοντέλο θυμίζει. Οι άνθρωποι της Skoda φρόντισαν να χαρίσουν σ’ αυτό το μοντέλο διακριτικά μοντέρνες γραμμές και αν υποστηρίξεις ότι δείχνει πιο νεανικό από το Octavia, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να σου φέρει αντίρρηση. Άρα, έχουμε ένα φθηνό αυτοκίνητο που δεν δείχνει καθόλου φθηνό!

Το ίδιο ισχύει και στο εσωτερικό, το οποίο ωστόσο σχεδιαστικά είναι λίγο πιο… σοβαρό. Ποιοτικά δείχνει άρτιο, αν και τα σκληρά πλαστικά σε όλες τις επιφάνειες του ταμπλό δεν χαρίζουν την αίσθηση ποιότητας που προσφέρουν άλλα μοντέλα. Ωστόσο η εργονομία είναι εξαιρετική και το ίδιο ισχύει και για την ορατότητα προς όλες τις κατευθύνσεις, εκτός προς τα πίσω όπου το τζάμι είναι αρκετά μικρό.

Διαβάστε περισσότερα στο www.caroto.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης