Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ποιο είναι το μυστικό της πιο διάσημης πίστας δοκιμών στον κόσμο;

tags :
Ποιο είναι το μυστικό της πιο διάσημης πίστας δοκιμών στον κόσμο;
Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο το περιβόητο Nürburgring αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τόπους δοκιμής νέων μοντέλων;
Εδώ και χρόνια η αξιολόγηση ενός σπορ μοντέλου στην πίστα του Nürburgring αποτελεί ένα από τα καλύτερα διαπιστευτήρια, ειδικά δε αν συνδυαστεί με τη επίτευξη μίας καλής επίδοσης.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ακόμη και οι κατασκευαστές ευρείας παραγωγής χρησιμοποιούν τις δυνατότητες δοκιμής στη μεγάλη διαδρομή της «Πράσινης Κόλασης», η οποία είναι διαθέσιμη συνολικά 16 εβδομάδες το χρόνο για δοκιμές των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Μία από τις τελευταίες εταιρίες που μπήκε στο team του Nürburgring είναι η Hyundai, η οποία επένδυσε 5,5 € για να κατασκευάσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο δοκιμών σε πολύ μικρή απόσταση από την πίστα.

Έτσι, οι Κορεάτες θα μπορούν πιο εύκολα και γρήγορα να βελτιώνουν διάφορα σημεία του σασί (π.χ. το σύστημα διεύθυνσης, η ανάρτηση κ.α.) καθώς η Hyundai εδώ και καιρό έχει δηλώσει πως στόχος της είναι τα αυτοκίνητα της να γίνουν οδηγικά πιο απολαυστικά.

(διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης