Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το τούρμπο και τετρακίνητο Chevrolet Trax 1.4 Turbo AWD

tags :
Δοκιμάζουμε το τούρμπο και τετρακίνητο Chevrolet Trax 1.4 Turbo AWD
To Trax είναι το πιο πρόσφατο μοντέλο στην γκάμα της Chevrolet αλλά και το πιο κόμπακτ SUV στη ιστορία της αμερικανικής εταιρίας...
Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζετε. το πρώτο SUV στον κόσμο ήταν το Chevrolet Suburban και εμφανίστηκε το 1935.
Τα οχήματα ελευθέρου χρόνου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή. καθώς προσέφεραν μεγάλους χώρους και ήταν ότι έπρεπε για εξορμήσεις στον «ελεύθερο χρόνο».
Αργότερα, συνδυάστηκαν με τετρακίνηση και η πρώτη λέξη, η Sport (SUV σημαίνει Sport Utility Vehicle) απέκτησε μεγαλύτερη αξία μιας και τέτοιου είδους οχήματα είχαν πιο σπορ ύφος και ήταν πιο ευχάριστα και σβέλτα οδηγικά σε σχέση με τα κλασικά 4×4 (με πλαίσιο τύπου σκάλας).
Τώρα, περνώντας στο σήμερα και στην περίπτωση του Trax, η μεγαλεπήβολη μάσκα με το αδιάκριτο χρυσαφί λογότυπο που συναντάμε σε κάθε μοντέλο της Chevrolet είναι το βασικό στοιχείο που το ξεχωρίζει προσδίδοντας ένα μπάνικο αέρα στο μήκους 4,2 μέτρων αμάξωμα.
Το Trax είναι ένα SUV κόμπακτ διαστάσεων όπως υποδεικνύει και η ναστή σχεδίαση που κερδίζει τις εντυπώσεις δίχως ακρότητες.
Και αν σας θυμίζει κάτι, σωστά μαντέψατε, καθώς το Chevrolet μοιράζεται τα ίδια εξαρτήματα και μηχανικά μέρη με το Opel Mokka (και τα δύο SUV κατασκευάζονται στην Κορέα).
(διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης