Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Πρώτη οδηγική επαφή με την Mercedes-Benz V-Class

tags :
Πρώτη οδηγική επαφή με την Mercedes-Benz V-Class
Οδηγούμε κοντά στο Αμβούργο τη νέα πρόταση της γερμανικής εταιρίας στα μεγάλα πολυτελή MPV που αναμένεται στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο…
Στην περίπτωση της V-Class δεν μιλάμε για ένα απλό MPV αλλά για ένα με τεράστιους χώρους και όλα τα κομφόρ για μέχρι και οκτώ επιβάτες.
Ουσιαστικά, πρόκειται για τον αντικαταστάτη του Viano αλλά εδώ μιλάμε για ένα πολυχρηστικό που σου δίνει την εντύπωση πως ξεκόβει κάθε συγγένεια με τα επαγγελματικά, μιας το V-Class είναι πιο ευκολοδήγητο και premium από κάθε άλλη φορά.
Ανεξάρτητα από ποια γωνία θα το παρατηρήσεις το V-Class δείχνει ως μια γνήσια Mercedes όσο και επιβλητική με το μήκος να ξεκινά από τα 4,89 μέτρα και να φτάνει έως τα 5,37 (υπάρχουν τρεις εκδόσεις αμαξωμάτων, στην χώρα μας θα πωλείται η μακρύτερη) ενώ το ύψος φτάνει τα 1,88 μέτρα σε κάθε περίπτωση. Η μεγάλη αλλαγή έρχεται από το εσωτερικό το οποίο διαθέτει αρκετά στοιχεία από εκείνο της νέας C-Class.
Μάλιστα, το ταμπλό του V-Class το είχαμε γνωρίσει από κοντά, σε μία κοινή παρουσίαση με εκείνο της C-Class στην Στουτγάρδη, μιας και η γερμανική εταιρία στέκεται ιδιαίτερα στο γεγονός αυτό και πως για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλο MPV υιοθετείται ένα τόσο high-tech ταμπλό.
Όχι άδικα, αφού εκτός από τον υπερπλήρη εξοπλισμό τεχνολογίας άνεσης και ασφάλειας, την παράσταση κλέβει το εντυπωσιακό χειριστήριο με την επιφάνεια touch-pad με την λειτουργία του να συμπληρώνεται από τον πιεζοπεριστροφικό διακόπτη. Εντυπωσιακή και η ευκολία στην χρήση εφαρμογών και infotainment υπηρεσιών με τις πληροφορίες να απεικονίζονται σε μία μεγάλη οθόνη έως και 8,4 ιντσών σε στιλ ταμπλέτας. (διαβάστε περισσότερα)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης