Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Τα μυστικά της Porsche 919 Hybrid σε μία τεχνική ανάλυση

tags :
Τα μυστικά της Porsche 919 Hybrid σε μία τεχνική ανάλυση
Ας αφήσουμε τον τεχνικό διευθυντή του προγράμματος Porsche 919 Hybrid να μας καθοδηγήσει στα μυστικά του επαναστατικού πρωτοτύπου.
Λίγα εισαγωγικά όμως πρώτα. Η Porsche 919 Hybrid επιστρατεύεται για την επιστροφή της Porsche στην κορυφαία κατηγορία LMP1 με στόχο τη νίκη γενικής στο Λε Μαν, ενώ θα τρέξει και στους υπόλοιπους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (World Endurance Championship – Wec) κόντρα στις Audi και Toyota.
Το κάνει με πρωτότυπες επιλογές όπως τετρακίνηση και έναν 4κύλινδρο (V4) turbo βενζινοκινητήρα δύο μονάχα λίτρων εφοδιασμένο με KERS, τοποθετημένο μπροστά, και ένα ευμεγέθες ERS (ηλεκτροκινητήρας που παίρνει κίνηση από τη ροή του turbo) τοποθετημένο πίσω που επιτυγχάνει μέγιστη υβριδοποίηση 2 Mega Joule κάνοντας τις παρούσες F1 να ωχριούν…
Η ισχύς του KERS και του ERS θα αποδίδονται στους μπροστά τροχούς στα πλαίσια της τετρακίνησης. Να θυμίσουμε ότι η Audi χρησιμοποιεί έναν V6 turbodiesel κινητήρα 3,7 λίτρων και η Toyota έναν ατμοσφαιρικό 3,4 λίτρων προσδίδοντας στο Wec τεχνικό πλουραλισμό που η F1 ονειρεύεται... (διαβάστε περισσότερα)
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης