Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Εσείς ξέρετε πως ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου σας;

tags :
Εσείς ξέρετε πως ανοίγει το καπό του αυτοκινήτου σας;
Μετά από έρευνα που έκανε η εταιρία ελαστικών Kumho στην Αγγλία διαπιστώθηκε πως 1 στους 5 οδηγούς δεν γνωρίζουν πώς να ανοίξουν το καπό του αυτοκινήτου τους!
Σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές αυτοκινήτου όπως είναι η ευρωπαϊκή -για να καταλάβετε πόσο από την αρχή του έτους έως τον Μάρτιο έχουν ταξινομηθεί περίπου 688.000 νέα επιβατική σε σύγκριση με τα μόλις 16.600 της ελληνικής αγοράς- λογικό είναι να καταγράφονται περίπου 7.000 ακινητοποιημένα αυτοκίνητα από διάφορες βλάβες.
Την τιμή αυτή κατέγραψε έρευνα της Kumho, ενώ έκπληξη προκαλεί το γεγονός πως το 1/5 των οδηγών δεν ήξερε από πού να ανοίξει το καπό όταν έφτασε η κακιά, η ώρα!
Η ίδια έρευνα έδειξε ότι 1 στους 2 οδηγούς δεν γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να κάνει για να αλλάξει λάστιχο μόνος του και απλά περιμένει την οδική βοήθεια, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό -από τους «γνώστες»- προσπαθούν να λύσουν τα μπουλόνια με τον τροχό σηκωμένο.
Το πιο ενδιαφέρον (και παράλληλα ανησυχητικό) είναι ότι 1 στους 6 οδηγούς άνω των 30 ετών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι σε περίπτωση βλάβης απλά φώναζαν… «τη μαμά ή τον μπαμπά» να τους βοηθήσουν! (διαβάστε περισσότερα)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης