Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το αξιόλογο Hyundai i10 1.2

tags :
Δοκιμάζουμε το αξιόλογο Hyundai i10 1.2
Τι ζητάς σήμερα από ένα αυτοκίνητο πόλης; Μικρές διαστάσεις σε συνδυασμό με ικανοποιητικούς χώρους, ισορροπημένα οδικά χαρακτηριστικά και αποδοτικό κινητήρα…
Αναμφίβολα, όλα τα παραπάνω είναι σημαντικά, όπως και η αξιοπιστία των αυτοκινήτων που κατασκευάζει η Hyundai (εννοείται και των Kia).
Όλο και κάπου θα έχετε ακούσει σε συζητήσεις για τέσσερις τροχούς «ποιο σπάει, ποιο δεν χαλάει» και ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το κορεατικό της δοκιμής μας. Ένα τίμιο για τα λεφτά του αυτοκίνητο που συνοδεύεται από 5ετή εγγύηση «από προφυλακτήρα σε προφυλακτήρα» δίχως περιορισμό στα χιλιόμετρα και με οδική βοήθεια.
Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, ο λόγος που αναφέρω όλα τα παραπάνω είναι πως α) είναι σημαντικό ώστε να μην έχεις παραπάνω έννοιες, και β) είχαμε οδηγήσει ήδη το νέο i10 πριν από κάποιους μήνες στην Σαρδηνία.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν θα σταθούμε ξανά σε ορισμένα σημεία ενός βελτιωμένου i10 σχεδόν σε κάθε σημείο. Το οποίο διαθέτει αρκετά φρέσκια εμφάνιση για να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, δίχως να αποκλίνει από το καλούπι του προηγούμενου.
Ευπρόσδεκτη είναι η μείωση του ύψους και η αύξηση του μήκους προς όφελος του χώρου αποσκευών (+27 lt), ο οποίος είναι αρκετά βολικός για ένα μοντέλο με μήκος αμαξώματος στα 3,6 μέτρα. Θα θέλαμε πάντως ένα χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης. Οι επιβάτες κάθονται άνετα, με τους πίσω να έχουν ικανοποιητική απόσταση για τα γόνατά τους. Αυτό που τάσσεται στα θετικά είναι η ποιότητα κατασκευής και το φινίρισμα των πλαστικών που δίνουν την εντύπωση του ανθεκτικού. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης