Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την ντίζελ έκδοση του Peugeot 308 1.6 e-HDi

tags :
Δοκιμάζουμε την ντίζελ έκδοση του Peugeot 308 1.6 e-HDi
Το νέο 308 ξεκινά την πορεία του με τους καλύτερους οιωνούς και την ετικέτα του «Car of the Year». Έχουν έτσι τα πράγματα;
Τονίζουμε λίγο περισσότερο την λέξη «νέο» μιας και αυτό είναι το πρώτο σύγχρονο Peugeot που διατηρεί την ίδια αριθμητική ονομασία. Παρά ταύτα, αυτό το 308 είναι ολοκαίνουργιο σχεδόν σε κάθε σημείο με σημείο αναφοράς την κομψή και συνάμα συμπαγή σχεδίαση του αμαξώματος που φτάνει τα 4,25 μέτρα σε μήκος. Είναι ένα από τα ομορφότερα σχήματα στην μικρομεσαία κατηγορία που γεμίζει το μάτι και δεν περνά απαρατήρητο στον δρόμο.
Στο εσωτερικό οι Γάλλοι θέλησαν να προσδώσουν μια απέριττη νότα διατηρώντας τον υπερυψωμένο πίνακα οργάνων και το μικρό σε διάμετρο τιμόνι (όπως στο μικρότερο 208) ώστε το βλέμμα να διαβάζει τις ενδείξεις πάνω από αυτό.
Για να πετύχεις την σωστή θέση οδήγησης είναι θέμα σωστών ρυθμίσεων (τιμονιού και καθίσματος), προσωπικά είχα τον πίνακα οργάνων οριακά πάνω από την στεφάνη του τιμονιού με αποτέλεσμα να με κουράζει στην εστίαση. Τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα στην νυχτερινή οδήγηση όπου ουσιαστικά κρύβεται η στεφάνη (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης