Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

«Πράσινο φως» για το νέο Pony - Τα λόγια να γίνουν πράξεις

tags :
«Πράσινο φως» για το νέο Pony - Τα λόγια να γίνουν πράξεις
Η PONY-NAMCO πήρε άδεια από το υπουργείο Ανάπτυξης για να ξεκινήσει η παραγωγή του θρυλικού μοντέλου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης…
Μετά από την σχετική ανακοίνωση της εταιρίας NAMCO για «γραφειοκρατικές κωλυσιεργίες» και την απάντηση του υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τελικά το νερό μπαίνει στο αυλάκι και σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο στο κανάλι Star, «δόθηκαν οι σχετικές άδειες από την ΕΣΥΔ στην αρμόδια κρατική αρχή διαπίστευσης, την ΕΒΕΤΑΜ, (Βιομηχανική Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη, Εργαστηριακές Δοκιμές Πιστοποιήσεων και Ποιότητας) να κάνει την πιστοποίηση και να προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες».
Μεταξύ άλλων ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε σε επένδυση με πολλαπλά οφέλη για τις 410 θέσεις που θα δημιουργηθούν άμεσα αλλά και για τις 2.500 θέσεις που θα ακολουθήσουν. Εν τω μεταξύ, ο κ. Τζανέτος Κοντογούρης, ο ιδιοκτήτης της «NAMCO HELLAS Α.Ε.Β.Ε», έκανε γνωστό πως το νέο Pony θα έχει τιμή πώλησης κάτω από τις 7.000€ και φυσικά θα διαθέτει έγκριση τύπου σύμφωνη με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης