Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το νέο MINI Cooper με τον ολοκαίνουργιο τρικύλινδρο 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα

tags :
Δοκιμάζουμε το νέο MINI Cooper με τον ολοκαίνουργιο τρικύλινδρο 1.500άρη πετρελαιοκινητήρα
Η τρίτη γενιά του νέου Mini είναι εδώ. Και αν εμφανισιακά παίζεις το “βρες τις διαφορές” με το προηγούμενο, στην πράξη αυτό κινείται σε νέα μονοπάτια, πολύ πιο ενδιαφέροντα
Kρίνοντας από την πρώτη ματιά, δύσκολα θα πει κανείς “α, το νέο Mini” συναντώντας το, εκτός και αν έχει κάνει διατριβή επάνω στο αντικείμενο.
Οι διαφορές στην εξωτερική εμφάνιση είναι, ευνόητα, περιορισμένες και έχουν να κάνουν κυρίως με το αυξημένο μέγεθος και, δευτερευόντως, με μερικές ακόμα λεπτομέρειες, όπως τα φώτα.
Παρόλα αυτά, δουλειά έχει γίνει. Υπάρχουν πολλά και σημαντικά νέα στοιχεία σε αυτό, που διατηρούν μεν τη ρετρό γοητεία του, αναβαθμισμένη όμως με βάση τα σημερινά δεδομένα και ανάγκες.
Αρχής γενομένης της αύξησης των εξωτερικών διαστάσεων -και ειδικότερα του μήκους, κατά 9,8 εκατοστά- το νέο Mini (διαβάστε εδώ την δοκιμή της ντίζελ έκδοσης) προσφέρει πλέον ένα αισθητά πιο άνετο σαλόνι.
Όχι για τους μπροστινούς επιβάτες αλλά για τους πίσω, που παλαιότερα θα έπρεπε να κάνουν σοβαρές υποχωρήσεις για να χωρέσουν, ενώ τώρα κάθονται με σαφώς μεγαλύτερη άνεση. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης