Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την BMW 428i Cabrio και απολαμβάνουμε όμορφες ξεσκέπαστες διαδρομές!

tags :
Δοκιμάζουμε την BMW 428i Cabrio και απολαμβάνουμε όμορφες ξεσκέπαστες διαδρομές!
Δοκιμάζουμε το μοντέλο που διαδέχεται την ανοιχτή «τριάρα», ένα από τα καλύτερα τετραθέσια κάμπριο που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην αγορά…
Η έκφραση κίνησης μοιάζει σαν την έκφραση λόγου: έχεις πολλά να πεις μόνο όταν διαθέτεις το κατάλληλο όχημα. Και στην δική μας περίπτωση αυτό προέρχεται από την πληθωρική Σειρά 4 (θυμηθείτε τις δίπορτες αλλά και τετράπορτες εκδόσεις) που διαχωρίζεται από την πιο οικογενειακή Σειρά 3.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία BMW που, ναι μεν είναι απολαυστική στην οδήγηση, αλλά ακόμη πιο απολαυστική στην κίνησή της. Τι εννοούμε; Πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα «βολτάδικα»!
Αν και το συναίσθημα συνδέει τα κάμπριο με το καλοκαίρι, η λογική λέει πως δεν υπάρχει καλύτερη εποχή από το φθινόπωρο. Απλά πιέζεις τον κατάλληλο διακόπτη στην κεντρική κονσόλα και περιμένεις 20 δευτερόλεπτα για να αναδιπλωθεί η μεταλλική οροφή στο πίσω μέρος. Το οποίο πορτμπαγκάζ, ακόμη και με μαζεμένη την μεταλλική οροφή, καταφέρνει να διαθέτει 220 lt για τις αποσκευές (συνολικός χώρος με ανεβασμένη την οροφή 220 lt). (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης