Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ιδιαίτερο και πετρελαιοκίνητο Citroën C4 Cactus 1.6 BlueHDi 100!

tags :
Δοκιμάζουμε το ιδιαίτερο και πετρελαιοκίνητο Citroën C4 Cactus 1.6 BlueHDi 100!
Δοκιμάζουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα όσο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει το τελευταίο καιρό…
«Αυτό είναι που διαφημίζει η τηλεόραση;». Μια ερώτηση που ακούσαμε ουκ ολίγες φορές για το C4 Cactus και θα πρέπει να παραδεχτούμε πως αν οι Γάλλοι κατάφεραν κάτι με την «πρώτη», τότε είναι να προκαλέσουν το έντονο ενδιαφέρον.
Όχι μόνο τηλεθεατών και αναγνωστών, αλλά περαστικών και οδηγών. Η αλήθεια είναι πως συνήθως τα βλέμματα συγκεντρώνουν πολύ ακριβότερα αυτοκίνητα, αλλά όπως διαπιστώσαμε το C4 Cactus έχει τον τρόπο του να μην περνά απαρατήρητο.
Λογικό είναι, λοιπόν, ένα πρωτότυπο σχεδιαστικά μοντέλο να αφήνει ανάμεικτες εντυπώσεις. Άλλωστε, η Citroen μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές ενέργειες (κυρίως τεχνολογικές), ασχέτως αν είναι πετυχημένες ή όχι. Προσωπικά, βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την προσέγγιση στο θέμα του C4 Cactus, έστω και με αυτή την κόκκινη φορεσιά που με τα περιφερειακά πλαστικά και τις ράγες της οροφής θυμίζει κάτι από ειδικό όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας (ναι, το ακούσαμε και αυτό!).
Αν είναι εκκεντρική η σχεδίαση; Προφανώς και ναι, ειδικά από εμπρός με τα χαρακτηριστικά σχιστά LED και την τεράστια μάσκα, με φωλιασμένα στις άκρες τα φωτιστικά σώματα. Παρά τις ακρότητες, το αμάξωμα των 4,16 μέτρων -με την αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος που διεκδικεί τον χαρακτηρισμό ενός crossover- καταφέρνει να δείχνει ενδιαφέρον και να ξεχωρίζει. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης