Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε τον αντικαταστάση του Almera, το νέο Nissan Pulsar 1.5 D

tags :
Δοκιμάζουμε τον αντικαταστάση του Almera, το νέο Nissan Pulsar 1.5 D
Το Pulsar εμφανίστηκε στην γκάμα της Nissan με αρκετή καθυστέρηση, αλλά όλα δείχνουν ότι ήρθε για να μείνει και -γιατί όχι- να πρωταγωνιστήσει!
Πώς ήταν δυνατό εδώ και τόσα χρόνια κυριαρχίας του Qashqai (αλλά και του Juke πιο πρόσφατα), η Nissan να μην έχει ένα αξιόλογο «συμβατικό» μικρομεσαίο;
Μετά το… «αειθαλές» Almera, οι Ιάπωνες παρουσίασαν το… «φυλλοβόλο» Tiida, το οποίο ήταν ακόμη μια πρωτοβουλία του CEO Κάρλος Γκον να εξυπηρετήσει το κάτω μέρος της κατηγορίας.
Όμως επιτέλους οι άνθρωποι της Nissan κατάλαβαν ότι εκτός από τους μοντέρνους και προοδευτικούς που θα επιλέξουν το Qashqai ή το Juke υπάρχουν και οι πιο «παραδοσιακοί» που θέλουν ένα μικρομεσαίο με συμβατικό σχήμα και χαρακτηριστικά. Και γεννήθηκε το Pulsar!
Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο έχει στοιχεία από το Qashqai, αλλά σε μια λιγότερο τολμηρή εκδοχή (κυρίως λόγω αμαξώματος). Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Pulsar είναι οι χώροι του. Ενδεικτικά, στο πίσω κάθισμα μπορούν να κάτσουν με άνεση τρεις ψηλοί ενήλικοι, ή δύο σε στάση… σταυροπόδι! (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης