Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε τα ολοκαίνουργια Jeep Renegade 1.6 MTJ 4x2 & 2.0 MTJ 4x4 Trailhawk!

tags :
Δοκιμάζουμε τα ολοκαίνουργια Jeep Renegade 1.6 MTJ 4x2 & 2.0 MTJ 4x4 Trailhawk!
Αν πριν από μερικά χρόνια σας έλεγαν πως θα υπήρχε ένα Jeep ακόμη και με 1.400άρηδες κινητήρες και με μήκος αμαξώματος κάτω από τα 4,3 μέτρα τι θα απαντούσατε;
Προφανώς, πως οι καιροί αλλάζουν. Τόσο πολύ, που στην Jeep επιτρέπουν την εισαγωγή ενός μοντέλου με downsizing κινητήρες όταν την προηγούμενη δεκαετία μία έκδοση κάτω από τα 2.000 κ.εκ. θα ακουγόταν αστεία.
Ωστόσο, από τότε η τράπουλα έχει ανακατευτεί τόσο πολύ, ειδικά από την στιγμή που η Fiat εμπλέκεται στο παιχνίδι και αν δεν υπήρχε η εμπλοκή των Ιταλών, ίσως και να μην υπήρχε το Renegade.
Το οποίο κατασκευάζεται μαζί με το Fiat 500X στο Melfi της Ιταλίας και διαθέτει κοινά μηχανικά μέρη (για την ακρίβεια οι κινητήρες και το βασικό DNA προέρχονται από την Fiat).
Από την στιγμή που τα συστατικά ήταν έτοιμα, η Jeep έπαιξε τον ρόλο του σεφ για να τα πλάσει με τον δικό της τρόπο και την δική της τεχνογνωσία. Καταρχήν, το αμάξωμα του Renegade μπορεί να θυμίζει σε αρκετά σημεία το κυβιστικό μοτίβο που ξεκίνησε η Fiat αλλά η Jeep κατάφερε να το μεταποιήσει στο δικό της στιλ.
Μόνο η χαρακτηριστική γρίλια με τους στρόγγυλους μεγάλους προβολείς, αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρίας.
Από εκεί και πέρα, η τετράγωνη σχεδίαση, οι ράγες στην οροφή, το ψηλό αμάξωμα, τα πλαϊνά προστατευτικά κ.α. είναι αρκετά για να συμπληρώσουν την εικόνα ενός Jeep. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης