Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cramer: Η Wall έχει ακόμη 15% κέρδη μέχρι το τέλος του 2011

Cramer: Η Wall έχει ακόμη 15% κέρδη μέχρι το τέλος του 2011
Παρόλο που το 2011 εμφανίστηκαν κι άλλοι παράγοντες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις αγορές χαμηλότερα, η δυναμική των αντιστάσεων που επέδειξαν οι δείκτες είναι ενδεικτική ότι το νέο έτος θα είναι έτος κερδών, δήλωσε ο Jim Cramer του CNBC, στηριζόμενος ότι οι αμερικανικές αγορές έδειξαν τον καλύτερο Ιανουάριο από το 1997.
Από τις πορτογαλικές δημοπρασίες, την εκ νέου κατάρρευση της Ιρλανδίας και των αναταραχών στην Αίγυπτο, οι «απειλές» που δέχτηκαν οι αγορές δεν φάνηκε να τις επηρεάζουν, με αποτέλεσμα να οδηγούνται ολοένα και υψηλότερα. Παράλληλα, η αγορά ακινήτων και εργασίας στις ΗΠΑ δεν έδειξαν να βελτιώνονται, ώστε να μπορέσει κανείς να αποδώσει τη συμπεριφορά των δεικτών στους εσωτερικούς καταλύτες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συνηγορούν στο ότι η αγορά είναι πολύ ισχυρή, παρατηρεί ο Cramer.
«Η αγορά είναι ανθεκτική, και παρόλες τις ανησυχίες, τόσο τις πραγματικές όσο και αυτές που κατασκευάζονται, δεν επηρεάζουν τους επενδυτές, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων φαίνεται ότι ακόμη βρίσκεται στη διαδικασία τοποθέτησης», ανέφερε ο Cramer, ο οποίος βλέπει επιπλέον κέρδη της τάξης του 15% για το 2011, δηλώνοντας παράλληλα bullish.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης