Τελευταία Νέα
Διεθνή

Άκαρπες οι έρευνες για τη χαμένη πτήση των Malaysia Airlines

Άκαρπες οι έρευνες για τη χαμένη πτήση των Malaysia Airlines
Κανένα ίχνος από το αεροσκάφος παρά τις παρατεταμένες έρευνες

Κανένα ίχνος από το εξαφανισμένο αεροσκάφος των Malaysia Airlines δεν έχει εντοπιστεί  έως σήμερα και παρά τις παρατεταμένες έρευνες που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή από όπου εντοπίστηκαν σήματα που θα μπορούσαν να προέρχονται από τα μαύρα κουτιά του αεροπλάνου.
Όπως έγινε γνωστό, το ρομποτικό βαθυσκάφος που εξετάζει το βυθό του Ινδικού Ωκεανού για να εντοπίσει τα συντρίμμια του αεροσκάφους των Malaysia Airlines,έχει ήδη σαρώσει τα δύο τρίτα της περιοχής των ερευνών χωρίς να βρεθεί τίποτα.
Το αυτόνομο βαθυσκάφος «χτενίζει» τη ζώνη όπου εντοπίστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες σήματα τα οποία θα μπορούσαν να προέρχονται από τα μαύρα κουτιά του αεροσκάφους, σε απόσταση περίπου 1.700 χιλιομέτρων βορειοδυτικά του Περθ.
Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί κανένα άλλο σήμα, γεγονός που ίσως να σημαίνει ότι οι μπαταρίες των μαύρων κουτιών έχουν πλέον εξαντληθεί.
Σήμερα το βαθυσκάφος θα βουτήξει για ένατη φορά ενώ στην επιφάνεια δέκα στρατιωτικά αεροσκάφη και έντεκα πλοία συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό συντριμμιών, χωρίς μέχρι στιγμής κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν 239 άνθρωποι, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης