Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο διάγγελμα Gaddafi – Συναινετικός ο πατέρας, αιρετικός ο γιός!

tags :
Νέο διάγγελμα Gaddafi – Συναινετικός ο πατέρας, αιρετικός ο γιός!
Νέο τηλεοπτικό διάγγελμα απηύθυνε τα ξημερώματα ο Λίβυος ηγέτης, Muammar Gaddafi, δηλώνοντας πρόθυμος να διατάξει παύση των εχθροπραξιών, με παράλληλη, «συμμόρφωση» του ΝΑΤΟ και των ανταρτών.
«Είμαστε έτοιμοι για κατάπαυση του πυρός, αρκεί αυτό να μην αφορά μόνο τη μια πλευρά», δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε: «κανείς δεν μπορεί να με εξαναγκάσει να φύγω από τη χώρα μου και κανείς δεν μπορεί να μου πει να μην πολεμάω για αυτήν».
Πάντως ο Gaddafi επιχείρησε έναν ακόμα διπλωματικό ελιγμό προσκαλώντας άμεσα τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ, να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας στη Λιβύη.
Παράλληλα, τόνισε ότι αν το πετρέλαιο ενδιαφέρει όσους του επιτίθενται, τότε είναι έτοιμος να επαναδιαπραγματευθεί τα συμβόλαια με τη Δύση.
Εν τω μεταξύ, ένας από τους γιούς του Gaddafi είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η Λιβύη δεν πρόκειται ποτέ να παραδοθεί ακόμα.
«Ακόμα και εάν συνεχίσουν να μας βομβαρδίζουν για 40 ημέρες, και για 40 χρόνια, εμείς δεν πρόκειται να παραδοθούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης