Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου, η επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων iPhone και το λανσάρισμα του iWatch

tags :
Apple: Στις 9 Σεπτεμβρίου, η επίσημη παρουσίαση των νέων μοντέλων iPhone και το λανσάρισμα του iWatch
To iPhone 6 αναμένεται σε δύο εκδοχές με διαφορετικά μεγέθη οθονών
Με μια λιτή φράση «Ευχόμαστε να μπορούσαμε να πούμε, περισσότερα.» και με την ανακοίνωση της ημερομηνίας 9.9.2014, ήρθαν τα ευχάριστα νέα από την Apple, για τους λάτρεις της τεχνολογίας.
Την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου iPhone, αλλά και το λανσάρισμα του πρώτου iWatch, του πρώτου τεχνολογικού προϊόντος της εταιρείας που…φοριέται.
Με το iWatch, το οποίο αναμένεται να λειτουργεί με το iOS 8, η Apple εισέρχεται σε μια αγορά ήδη προσπελασμένη από την ανταγωνίστριά της, Samsung.
Δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα για το νέο αυτό τεχνολογικό αξεσουάρ, αλλά, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι περισσότερο αξεσουάρ μόδας από τα ανταγωνιστικά μοντέλα, καθώς έχουν προσληφθεί σχεδιαστές από μεγάλες εταιρείες μόδας για τον σχεδιασμό του.
Το όνομά του, επίσης, ενδέχεται να αλλάξει.
Ως προς το νέο iPhone μοντέλο, αυτό αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές, μία με οθόνη 4,7 ιντσών και μία με οθόνη 5,5 ίντσες, ώστε να συναγωνιστεί εταιρείες όπως η Huawei, οι οποίες έχουν ρίξει στην αγορά κινητά με μεγάλες οθόνες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης