Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Σε προσωρινό σφράγισμα 12 καταστημάτων McDonald's έχουν προβεί οι υγειονομικές αρχές, με τους ελέγχους να συνεχίζονται

Ρωσία: Σε προσωρινό σφράγισμα 12 καταστημάτων McDonald's έχουν προβεί οι υγειονομικές αρχές, με τους ελέγχους να συνεχίζονται
Δεν κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες, ισχυρίζεται η ρωσική πλευρά, ωστόσο η χρονική περίοδος προβληματίζει
Σε προσωρινό σφράγισμα 12 καταστημάτων της εταιρείας γρήγορου φαγητού Mc Donald’s προέβησαν οι υγειονομικές αρχές της Ρωσίας, έπειτα από απροσδόκητους σχετικούς ελέγχους.
Ειδικότερα, έχουν κλείσει τρία καταστήματα της αλυσίδας στη Μόσχα, ένα στη Σταυρούπολη και ένα στην Αικατερινούπολη, κοντά στα Ουράλια όρη.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κλειστά είναι και δύο καταστήματα στο Σότσι, την πόλη που διοργάνωσε του Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2014, αλλά και ένα στην ευρύτερη περιοχή έξω από τη Μόσχα.
Να αναφερθεί το ειρωνικό της ιστορίας: η McDonald’s ήταν επίσημος χορηγός των εν λόγω Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων!
Σύμφωνα με την McDonald’s τουλάχιστον 100 καταστήματά με την επωνυμία της βρίσκονται υπό ενδελεχείς ελέγχους, από τις αρμόδιες ρωσικές αρχές.
Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν ότι τα καταστήματα σφραγίστηκαν για υγειονομικές παραβιάσεις, ωστόσο η χρονική στιγμή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, με την κατάσταση στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.
Η επικεφαλής του αρμοδίου τμήματος, ωστόσο, αρνείται ότι πίσω από τις έρευνες κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης