Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Schaeuble (Γερμανός ΥΠΟΙΚ) το παραδέχεται: Η κριτική που ασκείται στη Γερμανία είναι δικαιολογημένη!

tags :
Ο Schaeuble (Γερμανός ΥΠΟΙΚ) το παραδέχεται: Η κριτική που ασκείται στη Γερμανία είναι δικαιολογημένη!
Θεωρεί αβάσιμους τους ισχυρισμούς ότι η οικονομία της χώρας του βρίσκεται σε κρίση
Η κριτική που ασκείται στη Γερμανία είναι δικαιολογημένη, παραδέχθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Wolfgang Scaheuble.
"H Γερμανία πρέπει να κάνει περισσότερα για την ανταγωνιστικότητά της", επισήμανε ο ίδιος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Berliner Morgenpost.
"Αν όλες οι χώρες της ευρωζώνης αναπτύσσονταν το ίδιο δυνατά όπως η Γερμανία αυτή τη στιγμή, δεν θα υπήρχαν προβλήματα. Η συζήτηση ότι η γερμανική οικονομία βρίσκεται σε κρίση δεν εχει καμμία βάση. Και η σύγκριση με αναδυόμενες χώρες οι οποίες αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται περισσότερο από εμάς, είναι εσφαλμένη. Αυτές οι χώρες πρέπει να αναπτύσσονται πιο δυνατά από ό,τι μια ανεπτυγμένη οικονομία", δηλώνει ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ.
Σχολιάζοντας τις παραινέσεις που ασκούνται το τελευταίο διάστημα στο Βερολίνο για περισσότερες επενδύσεις, σημειώνει ότι το θέμα των επενδύσεων θα αποτελέσει κεντρικό θέμα στις συζητήσεις που θα έχει τη Δευτέρα ο ίδιος και ο υπουργός Οικονομίας, Sigmar Gabriel με τους Γάλλους ομολόγους τους στο Βερολίνο και εστιάζει το ενδιαφέρον του σε επενδύσεις στον τομέα ψηφιακής και ενεργειακής ένωσης και στον τομέα των υποδομών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης