Τελευταία Νέα
Διεθνή

Juncker (Κομισιόν): Η Ευρώπη πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την απασχόληση - Σύντομα η έγκριση των 300 δισ. ευρώ

Juncker (Κομισιόν): Η Ευρώπη πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την απασχόληση - Σύντομα η έγκριση των 300 δισ. ευρώ
"Αναγκαία η εξασφάλιση ενός τρόπου για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και την απασχόληση"
Την ανάγκη η Ευρώπη να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την απασχόληση υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κομισιόν, J.C. Juncker.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Κομισιόν υποστήριξε πως η Ευρώπη πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την απασχόληση.
Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως έως το τέλος του 2014, θα έχει καταφέρει να εγκρίνει ένα πακέτο βοήθειας 300 δισ. ευρώ, το οποίο θα διοχετευτεί εξ ολοκλήρου στην ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.
«Υπέβαλα την πρότασή μου, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να εγκρίνει πριν από το τέλος του χρόνου το πακέτο επενδύσεων 300 δισ ευρώ, διότι η ανάπτυξη και η δημιουργία θέσεων εργασίας είναι μείζονος σημασίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα των προϋπολογισμών του 2015, υποστήριξε πως «αναμένω ασφαλώς ότι θα μπορέσουμε να πείσουμε τα κράτη-μέλη ότι η διαβούλευση για τους εθνικούς προϋπολογισμούς πρέπει να συνεχισθεί – αυτό αποτελεί μια αναγκαιότητα – αλλά ταυτόχρονα, θα πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι θα βρούμε έναν τρόπο να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και την απασχόληση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης