Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επένδυσε σαν δισεκατομμυριούχος... Το μυστικό του δείκτη iBillionaire...που κάθε επενδυτής πρέπει να παρακολουθεί

tags :
Επένδυσε σαν δισεκατομμυριούχος... Το μυστικό του δείκτη iBillionaire...που κάθε επενδυτής πρέπει να παρακολουθεί
Ο δείκτης περιλαμβάνει 30 μετοχές που βρίσκονται στο δείκτη S&P 500 και οι οποίες έχουν πρσελκύσει τα περισσότερα κεφάλαια των δισεκατομμυριούχων
Δεν είναι λίγοι οι επενδυτές ανά τον κόσμο που ακολουθούν τις τοποθετήσεις των διάσημων και δισεκατομμυριούχων επενδυτών.
Ωστόσο, οι τοποθετήσεις τους έρχονταν με καθυστέρηση σχεδόν ένα τρίμηνο, καθώς οι ανακοινώσεις των funds των δισεκατομμυριούχων πραγματοποιούνταν ανά τρίμηνο.
Υπό αυτά τα δεδομένα, η διοίκηση του New York Stock Exchange και το iBillionaire δημιούργησε τον δείκτη iBillionaire, ο οποίος έχει συγκεντρώσει τις μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης που έχουν τοποθετηθεί οι δισεκατομμυριούχοι επενδυτές, όπως οι Warren Buffett, Dan Loeb, David Tepper, John Paulson, Carl Icahn και David Einhorn.
Ο δείκτης περιλαμβάνει 30 μετοχές που βρίσκονται στο δείκτη S&P 500 και οι οποίες έχουν πρσελκύσει τα περισσότερα κεφάλαια των δισεκατομμυριούχων.
Σύμφωνα με τις αναλύσεις του iBIllionaire, εάν υπήρχε ο δείκτης τα τελευταία χρόνια θα είχε αποδώσει περί το 12,6%, σε αντίθεση με το 7,06% του δείκτη S&P 500.
Όπως σημειώνουν οι αναλυτές ο δείκτης παρέχει στους επενδυτές ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό τρόπο για να ακολουθήσουν το έξυπνο χρήμα.
Στην ουσία, ο δείκτης λειτουργεί σαν μια συγκέντρωση μιας ομάδας των δισεκατομμυριούχων που τους ζητήθηκε να έρθουν σε συνενόηση για το ποια είναι τα καλύτερα στοιχήματα στον δείκτη S&P 500.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης