Τελευταία Νέα
Διεθνή

Obama: Λάθος κίνηση η απόσυρση της ταινίας «The Interview» από τη Sony

Obama: Λάθος κίνηση η απόσυρση της ταινίας «The Interview» από τη Sony
Θα προτιμούσα να είχαν μιλήσει πρώτα με εμένα τον ίδιο, σημειώνει ενοχλημένος ο αμερικανός πρόεδρος
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο αμερικανός πρόεδρος, Barack Obama, εξαιτίας της απόφασης της Sony να αποσύρει την ταινία «The Interview» μετά την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε.
«Η Sony είναι μια εταιρεία. Υπέστη σοβαρή ζημιά, υπήρξαν απειλές κατά των εργαζομένων της», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στον Λευκό Οίκο.
«Συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους αλλά πιστεύω ότι έκαναν λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι θα προτιμούσε να είχαν μιλήσει πρώτα με τον ίδιο.
«Δεν μπορούμε να ζούμε σε μια κοινωνία όπου κάποιος δικτάτορας μιας χώρας λογοκρίνει τις Ηνωμένες Πολιτείες, γιατί αν κάποιος είναι ικανός να μας εκφοβίσει να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα μια ταινία, φανταστείτε τι θα κάνει αν δει ένα ντοκιμαντέρ που δεν του αρέσει ή ειδησεογραφικά ρεπορτάζ που δεν του αρέσουν.
Δεν μπορούμε να αλλάζουμε τους τρόπους και τις συμπεριφορές μας όπως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να πηγαίνουμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα επειδή μπορεί να υπάρξει πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης.
Εύχομαι οι υπεύθυνοι της Sony να με είχαν συμβουλευτεί πριν προχωρήσουν σε δράση. Θα τους έλεγα να μην υποκύψουν στον εκφοβισμό τέτοιων εγκληματικών επιθέσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης