Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χαμάς: Ισχυρή Τουρκία σημαίνει ισχυρή Παλαιστίνη - Ευχαριστεί τους τούρκους ηγέτες

Χαμάς: Ισχυρή Τουρκία σημαίνει ισχυρή Παλαιστίνη - Ευχαριστεί τους τούρκους ηγέτες
Ευχαριστεί τους τούρκους ηγέτες για τη στήριξη ο αρχηγός της Χαμάς
«Πηγή ισχύος για όλους τους μουσουλμάνους» χαρακτήρισε την Τουρκία ο αρχηγός της Χαμάς, Khaled Mashal, ευχαριστώντας τους τούρκους ηγέτες για τη στήριξη που παρέχουν στο παλαιστινιακό ζήτημα.
Πιασμένοι χέρι με χέρι εμφανίστηκαν στο ετήσιο συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) ο τούρκος πρωθυπουργός, Ahmet Davutoglu, και ο παλαιστίνιος ηγέτης.
«Μια ισχυρή Τουρκία σημαίνει μια ισχυρή Ιερουσαλήμ, μια ισχυρή Παλαιστίνη», εξήγησε ο Khaled Mashal, ο οποίος είναι συχνά παρών σε σημαντικές εκδηλώσεις του AKP και μίλησε για την ελπίδα του «να απελευθερώσει την Παλαιστίνη και την Ιερουσαλήμ», σύμφωνα με το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.
Μιλώντας σχετικά με την τουρκική σημαία, ο τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε από την πλευρά του κατά την ομιλία του: «Μάρτυράς μου ο Θεός (...) θα κάνουμε αυτή την κόκκινη σημαία σύμβολο του αθώου.
Αυτή η κόκκινη σημαία θα κυματίζει δίπλα στις σημαίες της Παλαιστίνης, της ελεύθερης Συρίας και όλων των άλλων σημαιών του αθώου οπουδήποτε στον κόσμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης