Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Πολιτικό υπόβαθρο είχε η δολοφονία του Nemtsov - Πρέπει να απαλλαγούμε από τα στυγερά εγκλήματα

tags :
Putin: Πολιτικό υπόβαθρο είχε η δολοφονία του Nemtsov - Πρέπει να απαλλαγούμε από τα στυγερά εγκλήματα
Οι αρχές προβαίνουν σε διεξοδικές έρευνες για την αναζήτηση του θύτη 
«Η Ρωσία πρέπει, επιτέλους, να απαλλαγεί από την ντροπή και την τραγωδία», όπως ήταν η δολοφονία του Boris Nemtsov, σχολίασε ο πρόεδρος της χώρας, Vladimir Putin.
Πρόκειται για μια τραγωδία με πολιτικό υπόβαθρο, ανέφερε ο Putin, και η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από τα στυγερά εγκλήματα, ιδίως από αυτά που κρύβουν πολιτικά κίνητρα.
«Η στυγερή δολοφονία του Nemtsov σημειώθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας», σχολίασε ο Putin, μεταξύ άλλων, ο οποίος αμέσως μετά την δολοφονία του πολιτικού του αντιπάλου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι φαίνεται σαν δολοφονία-συμβόλαιο προκλητικής φύσεως.
Ο πρόεδρος της χώρας υποσχέθηκε στην μητέρα του Nemtsov ότι ο δολοφόνος του γιου της θα βρεθεί και οι αρχές βρίσκονται σε διεξοδικές έρευνες με αυτό τον σκοπό.
Αν και δεν έχει δοθεί κάποιο όνομα στη δημοσιότητα, εντούτοις ανώτερος επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι «πάντα υπάρχει ύποπτος».
Προς το παρόν οι αρχές προβαίνουν σε ανακρίσεις, διενεργούν εργαστηριακές αναλύσεις και αναζητούν οπτικοακουστικό υλικό, προς αναζήτηση του/των δράστη/δραστών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης