Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Μόσχα έχει το δικαίωμα να απαντήσει στρατιωτικά στην κατάρριψη του αεροσκάφους της

tags :
Ρωσία: Η Μόσχα έχει το δικαίωμα να απαντήσει στρατιωτικά στην κατάρριψη του αεροσκάφους της
Για εκούσια δολοφονία των ρώσων στρατιωτών μίλησε ο πρόεδρος της Δούμας
Η Ρωσία έχει το δικαίωμα να απαντήσει με στρατιωτικά μέσα στην κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους από την τουρκική αεροπορία, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Sergey Naryshkin.
Παράλληλα, έκανε λόγο για «εκούσια δολοφονία των στρατιωτών μας» και τόνισε ότι «αυτή η πράξη πρέπει να τιμωρηθεί», σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας Digi24.
«Γνωρίζουμε αυτούς που το έκαναν και πρέπει να οδηγηθούν στη δικαιουσύνη. Την ίδια στιγμή, η απάντηση της ρωσικής πλευράς θα ευθυγραμμιστεί απόλυτα με το διεθνές δίκαιο. Και πέρα από αυτό, η Ρωσία έχει επίσης το δικαίωμα στρατιωτικής απάντησης", πρόσθεσε ο Naryshkin.
Ακόμη, π πρόεδρος της ρωσικής Δούμας τόνισε πως ενώ τα οικονομικά μέτρα ενάντια στην Τουρκίας σχεδιάζονται, η Μόσχα έχει αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες για να θωρακίσει την ασφάλεια των ρωσικών αεροσκαφών.
«Η Ρωσία μάχεται ενάντια σε τρομοκράτες του αποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους και περιμένει αλληλεγγύη και πραγματική υποστήριξη από την παγκόσμια κοινότητα, παρά τους ατέρμονους αστήρικτους ισχυρισμούς", τόνισε ο Naryshkin στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας του Ευξείνου Πόντου που πραγματοποιείται στο Βουκουρέστι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης