Τελευταία Νέα
Διεθνή

HΠΑ: Δε είχαμε σχέδια πτήσης του ρωσικού βομβαρδιστικού - Δεν υπάρχει επίσημη διάψευση από το Πεντάγωνο

tags :
HΠΑ: Δε είχαμε σχέδια πτήσης του ρωσικού βομβαρδιστικού - Δεν υπάρχει επίσημη διάψευση από το Πεντάγωνο
O Putin δήλωσε ότι οι Τούρκοι έστησαν παγίδα θανάτου στο αεροσκάφος εκμεταλλευόμενοι τις πληροφορίες που τους είχαν δώσει οι Αμερικανοί
Aρνούνται κατηγορηματικά οι Αμερικανοί ότι είχαν λάβει από τους Ρώσους σχέδια πτήσης του βομβαρδιστικού που κατερρίφθη από τουρκικά μαχητικά, απαντώντας στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει και ο Ρώσος Πρόεδρος Vladimir Putin εναντίον τους.
Ανώτατοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι μιλώντας στο Reuters έλεγαν πως η Ρωσία δεν είχε δώσει τέτοια στοιχεία ωστόσο επισήμως το Πεντάγωνο δεν έχει επιβεβαιώσει ή αρνηθεί κάτι τέτοιο. Ωστόσο κατά το πρόσφατο παρελθόν οι Αμερικανοί έχουν παρεδεχθεί ότι η ρωσική πλευρά δίνει βασικές ειδοποιήσεις στον διεθνή συνασπισμό όπως για παράδειγμα όταν πρόκειται να εκτοξεύσει πυραύλους τύπου κρουζ.
Μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο F. Hollande, ο Vladimir Putin είχε τονίσει πως οι Αμερικανοί είχαν τα σχέδια πτήσης προς αποφυγή οποιασδήποτε εμπλοκής, ενώ ο αρχηγός της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας, δήλωσε χθες ότι οι Τούρκοι έστησαν παγίδα θανάτου στο αεροσκάφος εκμεταλλευόμενοι τις πληροφορίες που τους είχαν δώσει οι Αμερικανοί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης