Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διευρύνει την παρουσία της στην ηπειρωτική Κίνα η ισπανική BBVA – Άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα στη Σαγκάη

tags :
Διευρύνει την παρουσία της στην ηπειρωτική Κίνα η ισπανική BBVA – Άνοιξε το πρώτο υποκατάστημα στη Σαγκάη
Το νέο κατάστημα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Φεβρουαρίου
Την παρουσία της στην ηπειρωτική Κίνα διευρύνει η ισπανική τράπεζα BBVA, η οποία ανακοίνωσε το άνοιγμα του πρώτου υποκαταστήματός της στη Σαγκάη, ύστερα από τη σχετική έγκριση των κινεζικών ρυθμιστικών αρχών.
Το νέο υποκατάστημα της ισπανικής τράπεζας θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από την 1η Φεβρουαρίου και στόχος του, θα είναι να υποστηρίξει τους ασιάτες πελάτες της τράπεζας που αναζητούν να λειτουργήσουν ή να επενδύσουν σε χώρες που έχει παρουσία η BBVA.
Η BBVA έχει παρουσία στη Σαγκάη εδώ και δέκα χρόνια μέσω του γραφείου αντιπροσώπευσης που εγκαινίασε το 2005.
Πλέον, το νέο υποκατάστημα θα προωθεί χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που θα αφορούν κυρίως το εξωτερικό εμπόριο, την εταιρική χρηματοδότηση και προϊόντα διαχείρισης.
Η ισπανική τράπεζα έχει ήδη παρουσία στα σημαντικότερα χρηματοπιστωτικά κέντρα της Ασίας και το νέο υποκατάστημά της έρχεται να προστεθεί στα πέντε που διαθέτει ήδη ο όμιλος στην περιοχή και συγκεκριμένα σε Χονγκ Κονγκ, Σεούλ, Ταϊπέι, Σιγκαπούρη και Τόκιο.
Με την παρουσία της εκεί, η BBVA, που έχει ηγετική παρουσία στη Λατινική Αμερική, έχει πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα στην Ασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης