Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Fiat Chrysler και Nissan οι κερδισμένοι τον Νοέμβριο του 2015 στις ΗΠΑ

tags :
Bloomberg: Fiat Chrysler και Nissan οι κερδισμένοι τον Νοέμβριο του 2015  στις ΗΠΑ
Η General Motors αύξησε τις πωλήσεις της κατά +1,5%, ποσοστό μικρότερο από τις προβλέψεις που μιλούσαν για αύξηση +2,9%
Μεγάλοι κερδισμένοι στο κλάδο των αυτοκινητοβιομηχανιών για τον μήνα Νοέμβριο 2015, ήταν ο όμιλος Fiat – Chrysler και η Nissan, καθώς αύξησαν τις πωλήσεις τους στις ΗΠΑ κατά +3% και +3,8% αντίστοιχα, σε σχέση με τον μήνα Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg.
Η General Motors ήταν η λιγότερο κερδισμένη βιομηχανία τον Νοέμβρη, αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά +1,5%, ποσοστό μικρότερο από τις προβλέψεις που μιλούσαν για αύξηση +2,9%.
Ο κλάδος βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, με την ολοένα αναπτυσσόμενη οικονομία των ΗΠΑ, να βοηθά στην αύξηση των πωλήσεων εντός της χώρας, αποτελώντας το 12% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας εντός της χώρας.
Η μείωση της τιμής των καυσίμων (βενζίνη, πετρέλαιο κίνησης, φυσικό αέρια), αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για αγορά αυτοκινήτου στις ΗΠΑ.
Το φθηνό κόστος δανεισμού, βοηθά τους καταναλωτές να αποκτήσουν ένα αυτοκίνητο, αν και το προνομιακό καθεστώς τον χαμηλών επιτοκίων θα σταματήσει σε λίγες ήμερες, αν τελικά αυξηθούν τα επιτόκια από την Fed.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες στις ΗΠΑ, αύξησαν επίσης και τις δαπάνες για διαφήμιση κατά 6% το Νοέμβριο, για να διατηρήσουν το μερίδιο αγοράς που τους ανήκει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης