Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Μεξικό απαντά στον Trump: Δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε cent για τον ηλίθιο φράχτη σου!

tags :
Το Μεξικό απαντά στον Trump: Δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε cent για τον ηλίθιο φράχτη σου!
Ο κ. Calderon, σε δηλώσεις του στο CNBC, ανέφερε πως ο Trump δεν είναι «καλά ενημερωμένος»
Άμεση απάντηση του πρώην μεξικανού Προέδρου, Felipe Calderon, στις δηλώσεις του εκκεντρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, Donald Trump, τον οποίο ενημέρωσε πως «το Μεξικό δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε cent για τον ηλίθιο φράχτη» που οραματίζεται στα νότια σύνορα των ΗΠΑ.
Ο κ. Calderon, σε δηλώσεις του στο CNBC, ανέφερε πως ο Trump δεν είναι «καλά ενημερωμένος», τονίζοντας πως ο μόνος χαμένος από την κατασκευή ενός φράκτη, θα είναι οι ΗΠΑ.
Θυμίζουμε πως ο Trump τερμάτισε δεύτερος στην Αϊόβα, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις τον αναδείκνυαν πρώτο επί μήνες.
Ο «μέγας» Trump, προ ολίγων ημερών, ζήτησε μάλιστα 5 εκατ. ευρώ (!!) για να παραστεί στο debate του Fox Νews!
Ο απίστευτος Trump τελικά δεν πήγε στο (28/1) debate, ενώ λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του λίγες είχε απειλήσει πως θα μποϊκοτάρει τη διαδικασία, αν δεν απομακρυνθεί μία συγκριμένη δημοσιογράφος, της οποίας η παρουσία τον «ενοχλούσε».
Ο υποψήφιος Ρεπουμπλικάνος έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο παρελθόν με τις ρατσιστικές του δηλώσεις, φτάνοντας στο απόγεια της αντιπάθειας, όταν δήλωσε να μην επιτρέπεται η είσοδος σε μουσουλμάνους στις ΗΠΑ.
Εκατομμύρια πολίτες παγκοσμίως έχουν ξεκινήσει κινήματα με υπογραφές (πχ Βρετανοί και Ισραηλινοί), προκειμένου να μην πατήσει το πόδι του στην χώρα τους, ο ρατσιστής Trump.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης