Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bild: Πολιτικός σεισμός στη Γερμανία από τις τρεις περιφερειακές εκλογικές αναμετρήσεις – Ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα

Bild: Πολιτικός σεισμός στη Γερμανία από τις τρεις περιφερειακές εκλογικές αναμετρήσεις – Ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα
Ήτα μια μέρα τρόμος για τη Merkel γράφει η Bild
Για πολιτικό σεισμό στη Γερμανία κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Bild αναφερόμενη στα χθεσινά αποτελέσματα των τριών εκλογικών αναμετρήσεων στα κρατίδια της Σαξονίας – Άνχαλτ, Βάδης – Βυρτεμβέργης και Ρηνανίας – Παλατινάτου, βάσει των οποίων μεγάλος νικητής αναδείχθηκε το ξενοφοβικό AfD (Εναλλακτική Επιλογή για τη Γερμανία) την ώρα που ο κυβερνητικός συνασπισμός της Merkel κατέγραφε μεγάλες απώλειες.
Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, το δημοσίευμα της Bild στη διαδικτυακή της έκδοσης ανέφερε ότι ο εφιάλτης της Γερμανίας έγινε πραγματικότητα.
«13 εκατομμύρια ψηφοφόροι σε Βάδη-Βυρτεμβέργη, Ρηνανία-Παλατινάτο και Σαξονία-Άνχαλτ εξέλεξαν σήμερα τα νέα τους τοπικά κοινοβούλια.
Και δεν έλειψαν οι εκπλήξεις: SPD και CDU βγήκαν λαβωμένοι, οι Πράσινοι πανηγυρίζουν σε ένα κρατίδιο, το AfD είναι ο μεγάλος νικητής.
Η σούπερ Κυριακή θεωρούνταν δημοψήφισμα για την προσφυγική πολιτική της κυβέρνησης των Angela Merkel και Sigmar Gabriel.
Για την καγκελάριο ήταν μια μέρα τρόμος!
Πλέον τελεί υπό ακόμη πιο ασφυκτικές πιέσεις λόγω της πολιτικής της στην προσφυγική κρίση», υπογραμμίζει η Bild.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης