Τελευταία Νέα
Διεθνή

Renzi: Η εικόνα του μωρού της Ειδομένης είναι η ταυτότητα της σημερινής Ευρώπης

Renzi: Η εικόνα του μωρού της Ειδομένης είναι η ταυτότητα της σημερινής Ευρώπης
«Αυτή η φωτογραφία αποτελεί σήμερα την ταυτότητα της Ευρώπης - Μιας ηπείρου με τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μοιάζουν να έχουν χαθεί», επισημαίνει ο ιταλός πρωθυπουργός
Τις φωτογραφίες του μωρού που γεννήθηκε στην Ειδομένη και της διαστημικής αποστολής Exomars, που ξεκίνησε το ταξίδι της προς τον Άρη τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Ιταλός πρωθυπουργός, Mateo Renzi.
Κάτω από τις φωτογραφίες, ο κ. Renzi γράφει ότι «αυτή είναι η ταυτότητα της σημερινής Ευρώπης».
Παραθέτοντας τις φωτογραφίες και στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο, ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρει:
«Η Ευρώπη που ξεκινά το ταξίδι της προς τον Άρη δεν πρέπει να μας κάνει να ξεχνάμε τα όσα συμβαίνουν, κάθε ημέρα, σε διάφορα σημεία της ηπείρου, από το Καλέ στη Γαλλία, μέχρι την Ειδομένη στην Ελλάδα».
Ακόμη, προσθέτει πως «αυτή η φωτογραφία αποτελεί σήμερα, την ταυτότητα της Ευρώπης.
Μιας ηπείρου με τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες μοιάζουν να έχουν χαθεί, τώρα που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την κρίση των προσφύγων».
Και ο ιταλός πρωθυπουργός καταλήγει, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα του εργάζεται υπέρ μιας Ευρώπης η οποία να επικεντρώνεται στις ανθρώπινες αξίες και όχι μόνο στις οικονομικές παραμέτρους.
Η οποία να ασχολείται με την εργασία και όχι μόνο με την χρηματιστική πραγματικότητα και να μοιράζεται το ίδιο ιδεώδες και όχι μόνον το ίδιο νόμισμα.

RenziTweet

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης