Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένας νεκρός στα επεισόδια της Πρωτομαγιάς στην Κωνσταντινούπολη - Παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας

Ένας νεκρός στα επεισόδια της Πρωτομαγιάς στην Κωνσταντινούπολη - Παρασύρθηκε από όχημα της αστυνομίας
H αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές από την πλατεία Ταξίμ, καθώς απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά 
(Upd2) Ένας άνθρωπος έχασε ήδη τη ζωή του στα επεισόδια που ξέσπασαν σήμερα το πρωί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.



Οι διαδηλωτές αδιαφόρησαν για την απαγόρευση ης αστυνομίας κατά των διαδηλώσεων για την Εργατική πρωτομαγιά με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να συγκεντρωθούν από νωρίς το πρωί στην κεντρική πλατείας της Πόλης.

Ταραχές στην πλατεία Ταξίμ - ΦΩΤΟ

Περισσότεροι από 24.000 αστυνομικοί είχαν αποκλείσει στο μεταξύ την πλατεία Ταξίμ με κιγκλιδώματα και αστυνομικά οχήματα ένα από τα οποία παρέσυρε τον άτυχο 57χρονο διαδηλωτή την ώρα που διέσχιζε το δρόμο.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου η τουρκική αστυνομία έκανε χρήση αντλιών νερού και δακρυγόνων για να διαλύσει πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία.





Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

Επεισόδια και συλλήψεις αυτή την ώρα στην διαδήλωση της Εργατικής Πρωτομαγιάς στην Κωνσταντινούπολη με την αστυνομία να απαντά με δακρυγόνα ενάντια στους δεκάδες διαδηλωτές.

Σύμφωνα με το Reuters, η αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει τους διαδηλωτές από την πλατεία Ταξίμ, καθώς απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις για την Πρωτομαγιά στην Τουρκία.
Οι αρχές είχαν επιτρέψει μόνο σε ορισμένα Εργατικά Σωματεία να συγκεντρωθούν στο Bakirkoy, μια απομακρυσμένη από το κέντρο περιοχή, κοντά στο αεροδρόμιο.
(Πρώτη ενημέρωση Κυριακή 1 Μαίου 2016 12:14)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης